Μύθι - μύθι παραμύθι το κουκκί και το ρεβύθι...

 

 

Απεικονίζεται έργο της εικαστικού

Μαρίας Μιχαήλ

Πολιτείες

Τι είναι η σχολή;

Η «Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης Κύπρου» ως εργαστήριο δια βίου μάθησης, άτυπης εκπαίδευσης δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν το αντικείμενο της αφήγησης, είτε ως αφηγητές παραμυθάδες, είτε ως ερευνητές, είτε για να ενισχύσουν το συγγραφικό τους ταλέντο ή να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες που προσφέρει η ενασχόληση με την αφήγηση στην καθημερινότητά τους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επιπεδο.

Αυτό επιτυγχάνεται με μια συνεχή δυνατότητα για τριβή και εκπαίδευση μέσα από σύντομα ή εκτεταμένα προγράμματα μαθητείας κοντά σε μεγάλους δασκάλους, αφηγητές και παραμυθάδες, ή εισηγητές που κομίζουν ειδικές προσεγγίσεις και εμπλουτίζουν το πρόγραμμα της Σχολής.

Μεταξύ των συνεργατών μας που τακτικά ή περιστασιακά διδάσκουν ή δίδαξαν στη Σχολή είναι, 

από την Κύπρο οι:

Χλόη Μελίδου

Στέλλα Βοσκαρίδου Οικονόμου

Κατερίνα Βοσκαρίδου-Πάκκου και

Μαρίνα Βρόντη

από την Ελλάδα, οι:

Στέλιος Πελασγός

Δημήτρης Προύσαλης

Λίλη Λαμπρέλλη

από το εξωτερικό, οι:

Peter Chand

Dimitar Uzunov


Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σχολής έχει η Κατερίνα Βοσκαρίδου Πάκκου

 

Τα μαθήματα και εργαστήρια της Σχολής γίνονται εκτός εργάσιμων ωρών σε μέρες και ώρες που ανακοινώνονται. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, θα πρέπει να είναι ενήλικες. 


Τα τμήματα είναι ολιγομελή και η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με υποβολή αίτησης. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση (e-mail): info@technodromio.org ώστε να τους αποστείλουμε ηλεκτρονικά έντυπο με περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 


Στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η παραλαβή του e-mail σας εντός επτά ημερών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 99526772.